Zelf denken

samen doen

Image Alt Text

Maak

kennis met

onze school

Communicatie met ouders

Op de Jan Ligthartschool heerst een ongedwongen en prettige sfeer. Als ouder kun je het team makkelijk benaderen en mag je erop rekenen dat we graag met je meedenken. Wat we onze leerlingen leren, daar willen we zelf ook goed in zijn. Samenwerken hoort daar bij. Met jou als ouder en ook met de kinderen.

Parro-app
Voor ouders is het goed om te weten wat er in de school gebeurt en om betrokken te blijven bij een school, door vrijwilligerswerk te doen of gewoon door op de hoogte te blijven. Deze communicatie verloopt via de Parro-app, waarvoor iedere ouder met een leerling op onze school bij de start wordt uitgenodigd.
Via Parro houden leerkrachten de ouders op de hoogte houden van het reilen en zeilen in de klas. Foto’s gedeeld en updates gegeven over projecten of opkomende evenementen. Een andere optie in Parro is om een gesprek tussen leerkracht en ouder aan te gaan. Ideaal voor korte contactmomenten of om zaken te bespreken die normaal gesproken niet aangekaart zouden worden.
Het plannen van ouderavonden gebeurt ook via de Parro-app. De uitnodiging voor het gesprek ontvangen ouders in de loop van het schooljaar en zij kiezen vervolgens een tijdstip dat het beste uitkomt.


Mijn kind is ziek

Wat vervelend, je kind is ziek. Wij zouden het prettig vinden om dit voor 8.25 uur even te horen via het volgende nummer: 038-4478970. Veel beterschap toegewenst!
Wanneer je kind op school ziek wordt, is het belangrijk dat wij weten waar wij je kunnen bereiken. Wil je het telefoonnummer, waarop je tijdens schooltijden te bereiken bent, aan ons doorgeven? Indien je kind voor een langere tijd niet naar school kan komen, wordt er samen gekeken naar een passende oplossing.
Voor meer informatie verwijzen wij je door naar onze schoolgids.

 

 

Schoolvideo

film

Social media

Volg voor het laatste nieuws ook onze Facebook pagina.