Voel

je

welkom

Proef de sfeer!

Op de Jan Ligthartschool heerst een ongedwongen en prettige sfeer. Als ouder kun je het team makkelijk benaderen en mag je erop rekenen dat we graag met je meedenken. Wat we onze leerlingen leren, daar willen we zelf ook goed in zijn. Samenwerken hoort daar bij. Met jou als ouder en ook met de kinderen.

De leerlingen werken in hun eigen groepen veel samen, maar ook met andere groepen binnen de school. Een goede samenwerking is er ook met de omgeving (verzorgingscentrum Rehoboth, sportverenigingen, bedrijven etc. ) .

Op onze school leren we van en met elkaar.

Overblijf en BSO

Tussen de middag lunchen op school! Als ouder of verzorger kun je soms behoorlijk drukke dagen hebben. Onze school ondersteunt daar op verschillende manieren bij...

 

 

Aanmelden

Wil je je kind bij ons op school inschrijven? Onze directeur, Miriam Göeken, overhandigt je graag persoonlijk een aanmeldformulier! Bel of mail haar gerust voor meer informatie of om het formulier op te halen. Je bent van harte welkom!

We zijn bereikbaar op telefoonnummer: 038 447 89 70, of per mail via janligthartschool@stichtingproo.nl... 

Op schoolsafari met Cas

In deze vlog laat onze oud-leerling Cas je op 10 leuke manieren zien waaraan je de Jan Ligthartschool kunt herkennen.....Veel plezier!... 

 

 

Kinderen over de school

Aan de hand van een filmpje laten we je graag zien wat de kinderen over de Jan Ligthartschool zeggen...