Waar we goed in zijn

 

Hieronder de reacties van twee oud-leerlingen:

 

Quotes van ouders:

Hallo teamleden,

Omdat we niet ieder persoonlijk kunnen bedanken voor de 9,5 jaar vertrouwen en plezier die jullie ons als gezin hebben geschonken willen we jullie bij deze per mail hiervoor hartelijk bedanken.

De basis die jullie onze dochters hebben meegegeven is een fundament voor het verdere leven, zowel qua kennis, vaardigheden als omgangsvormen en natuurlijk niet te vergeten de herinneringen aan een leuke geborgen schooltijd.

We hebben nooit een moment spijt ervaren dat we door jullie de school ingelokt zijn….we hebben een goede, de beste keus gemaakt.

We laten JLS nu achter ons en laten herinneringen, nog enig gras op het voetbalveld en het platform rond de boom als dank bij jullie achter.

Heel veel dank, het ga jullie allemaal goed. En wees trots dat jullie JLS-ers zijn!

Jan Ligthart school

Waar ik vroeger als kind ook het basisonderwijs volgde, het schoolgebouw hetzelfde, de geuren, en sferen van generaties kinderen ruik je bijna. Toch is het onderwijs (gelukkig) veranderd, samenwerken, plannen, kritiek geven en krijgen, technologie, maar ook plezier en ontspanning, zijn wie je bent zijn uiteindelijk de pijlers die zo belangrijk zijn.

Sinds het eerste jaar dat mijn kinderen naar de basisschool gaan zijn we betrokken bij de Jan ligthart school. Deze school kenmerkt zich doordat er een prettige ontspannende sfeer hangt.

Iedereen kan en mag zichzelf zijn, samenwerken in harmonie, elkaar aanvullen en feedback geven waar dat nodig is. 

 

School video

film

Schoolgids

 

 

 

Sociale media

Volg ons voor het laatste nieuws ook op Facebook.